Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Sportadvocaat Sebastien Ledure licht de gevolgen van Operatie ‘Propere Handen’ door: “De gedragswijziging is al aan de gang”

Propere HandenMoeten we nog verbaasd zijn over alles wat nu bovenkomt in Operatie ‘Propere Handen’? Wat zijn de gevolgen voor de betrokkenen, die vaak nog actief zijn in hoge functies in het voetbal? En hoe zit het met de reputatieschade? Wij vroegen het aan sportadvocaat Sebastien Ledure van het internationale sportadvocatenkantoor Cresta, die - voor de goeie orde - geen van de betrokkenen in dit dossier vertegenwoordigt.

4 reacties

  • Marc Sierens

    2 jaar geleden
    Die criminelen krijgen teveel tijd om zich goe die omringen met dure advocaten en alles op elkaar af te stemmen ze moesten ze direct opgepakt hebben en verhoord daarna de cel in zodat ze geen contact met elkaar konden hebben maar ja België en de voetbalbond
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    Wijlen mijn schoonvader zei eerlijk duurt het langst, maar je wordt er niet rijk van.
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Ze zullen zeker hun gedrag aanpassen in de zin dat het volgende keer beter is georganiseerd. Ze gaan niet meer tegen deze steen botsen.
  • Geert Vermuyten

    2 jaar geleden
    Gedragswijziging,….laat me niet lachen. De gangsters hebben nieuwe manieren gevonden om te blijven sjoemelen , dus !? Crapuul in maatpak.