Volledig scherm
Dylan Mbayo schoot in minuut 91 de gelijkmaker tegen de touwen in Gent. Een gouden punt voor KV Kortrijk. © BELGA

Dylan Mbayo (KV Kortrijk) scoort twee schitterende doelpunten tegen ex-ploeg AA Gent: “Trots op mezelf”

Voetbal 1ANa enkele hectische weken heeft KV Kortrijk vrijdagavond 2-2 gelijkgespeeld tegen AA Gent. De Buffalo’s leken lange tijd de drie punten thuis te houden, maar in extremis maakte Dylan Mbayo nog gelijk. Diezelfde Mbayo had na 8 minuten spelen ook al de score geopend. Hij begon op zijn eigen helft en gaf de volledige defensie van AA Gent het nakijken. Het waren de eerste twee doelpunten dit seizoen voor de jonge flankaanvaller.