Radio 2

Jong gezin gewond bij ongeval met tractor en lichte bestelwagen in dichte mist in Wingene

Een jong gezinnetje is naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze betrokken raakten bij een ongeval in de dichte mist in Zwevezele, in Wingene. Het koppel met hun 5-jarig zoontje zat in een tractor die kantelde na een aanrijding door de lichte bestelwagen. Niemand raakte levensgevaarlijk gewond. 

Het ongeval gebeurde zaterdagavond in een dichte mist op de N50 in Zwevezele. Rond 18.15 uur reed de man met zijn vrouw en zoontje van Egem richting Zwevezele met de tractor van zijn werkgever. Aan de Ravenschootsveldhoeve werd de tractor achteraan geraakt door een Peugeot Partner. De klap was zo hevig dat de tractor op zijn zij belandde op het rijvak van de tegenovergestelde rijrichting. De bestelwagen kwam aan de rechterkant van de weg in de gracht terecht. 

Naast de drie gezinsleden werd ook de bestuurder van de bestelwagen naar het ziekenhuis overgebracht. Ook hij verkeert niet in levensgevaar. De N50 bleef zaterdagavond in de buurt van de Hille een tijdlang afgesloten voor het verkeer. De hulpdiensten waren een paar uur bezig om de brokstukken en glasscherven op te ruimen en de twee voertuigen te takelen.  

Radio 2

Meest gelezen