VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Nieuw decor, nieuwe presentator, géén druk: Aster Nzeyimana neemt vanavond over van Frank Raes in 'Extra Time 2.0'

TV“Een belachelijk onrealistische kinderdroom die uitkomt.” Zo omschrijft Aster Nzeyimana (28) zijn start maandagavond als gastheer van ‘Extra Time’, waarin hij Frank Raes (67) mag opvolgen. Aster krijgt meteen ook een fonkelnieuw, virtueel decor ter beschikking. “Ik ga mijn stinkende en nederige best doen om te slagen”, klinkt het bescheiden, maar ambitieus.

  1. Prinses Amalia staat voor eerste staatsbanket: aan deze strikte etiquette, tradities en protocollen moet ze zich houden
    PREMIUM
    Royalty

    Prinses Amalia staat voor eerste staatsban­ket: aan deze strikte etiquette, tradities en protocol­len moet ze zich houden

    Een primeur voor prinses Amalia (20). Voor het eerst schuift de Nederlandse kroonprinses straks aan bij een staatsbanket. Een spannend moment, want bij zo’n eeuwenoude traditie komen heel wat strike regels, protocol en etiquette kijken. Van de kleur van de menu’s en de manier waarop het eten wordt geserveerd, tot de glazen die niet mogen klinken bij de toost: niets mag aan het toeval worden overgelaten. “De tafels worden met lasers gedekt, zodat alles zo recht mogelijk staat.”
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.