Bryan Heynen van KRC Genk en Marian Shved van KV Mechelen.
Volledig scherm
Bryan Heynen van KRC Genk en Marian Shved van KV Mechelen.

Na spooknamiddag aan Den Dreef: KV Mechelen praat nu met Racing Genk over uitstel

Jupiler Pro LeagueGaat na OHL-KVM ook Racing Genk-KV Mechelen woensdag niet door? De kans bestaat. Malinwa, waar keepers Coucke en Wenssens coronapositief zijn, wil de match uitstellen en gaat daarvoor in dialoog met de Limburgers. 

4 reacties

  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    De match tegen OHL gewoon uitgesteld ? Waar halen ze het ? Gewoon forfait is dit. Ik begrijp trouwens die ezelarij niet van Mechelen. Het gaat alleszins niet over de 'gezondheid' van spelers.
  • Paulp Goris

    2 jaar geleden
    Spelen met de spelers die niet besmet zijn , mogen beloon worden . Al dat uitstel voor niets nodig want dat stopt niet dan
  • Azert Allee

    2 jaar geleden
    Als je de veiligheid van je spelers zo aantrekt moet ie misschien opteren om alle groeps trainingen even op te schorten voor een klein week. Immers je daar kans hebt om besmet te geraken. Een ander goed idee is dat enkel de spelers die effectief bewegen zonder mondmasker rondlopen dus trainers/ondersteund personeel kan een mondmasker dragen immers jullie naast elkaar staan. En een aantal beloften zitten in de testprotocollen, welke? Misschien een doelman want dan is het ook uitgeklaard?
  • Patrick Peeters

    2 jaar geleden
    Als de proleage hun eigen reglement had gevolgd was er niets aan de hand geweest. Centen hebben voor hun blijkbaar meerwaarde dan de gezondheid van de bevolking. Proficiat KV voor jullie terechte en enige juiste beslissing.