Johnny de Mol.
Volledig scherm
Johnny de Mol. © ANP Kippa

Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofelijke klootzak”

ShowbizzJohnny de Mol (43) heeft Jeroen Rietbergen (50), de intussen ex-vriend van z’n tante Linda (57), “een ongelofelijke klootzak” genoemd. Die uitspraak kwam er nadat Rietbergen heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij ‘The Voice of Holland’. “Het is een lul-de-behanger (Nederlands woord voor een stommeling, red.). Maar tegelijkertijd moet ik ook zeggen dat we van hem houden”, zei hij geëmotioneerd in z’n talkshow ‘HLF8'.

5 reacties

  • GEERT ENGELS

    2 jaar geleden
    Gans die muziek en showwereld is een kloterij. Dergelijke zaken gebeuren dagelijks in die muziekwereld. Van het kleinste orkest tot het grootste spektakel net zoals in zakenwereld en politiek. Dagelijks wordt tegen de tien geboden gezondigd en tegen de plezantste het eerst.
  • wim CLAES

    2 jaar geleden
    Dumpen die kerel kind, zelfrespect! Een pervert moet je niet koesteren, dat doen ze zelf wel.
  • Jacqueline Hofman

    2 jaar geleden
    John De Mol moet ervan op de hoogte geweest zijn daar zijn productiehuis meer dan een jaar geleden Rietbergen heeft gewaarschuwd en een reprimande heeft gegeven als die zaken niet stopten. De vraag is waarom men toen niet heeft ingegrepen?.
  • Rik De Hondt

    2 jaar geleden
    Hij die geen fouten heeft, gooie de eerste steen...
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Zelfs wanneer reeds aangifte wacht men tot de bom echt ontploft, en dan keert het natuurlijk als een boemerang , tja een verwittigd man is er twee waard toch??