Jan Segers en Yanina Wickmayer.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Yanina Wickmayer. © HLN/Gregory Van Gansen / Photo News

COLUMN. Radijsje wint ‘The Masked Singer’. Proficiat, Erik. Maar dé sensatie wordt de Cycloop

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Yanina ‘Roos’ Wickmayer.

1 reactie

  • Erik Moens

    2 jaar geleden
    Radijsje wint ‘The Masked Singer’ maar dé sensatie wordt de Cycloop... Waar zijn we mee bezig zeg? Brood en spelen en ondertussen kan je je energierekeningen niet meer betalen en maken 'ze' je blazen van hier tot in Tokio wijs.
  1. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Play
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.
  2. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    Play
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.