Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Vandenhaute neemt de touwtjes in handen in het voetbal: over welke cruciale topics moet hij zich samen met Vincent Mannaert buigen?

Belgisch voetbalNa de koers, nu het voetbal. Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute gaat zich — samen met Club Brugge-CEO Vincent Mannaert — de komende maanden intensief bezighouden met de hervorming van ons Belgische voetbal, eerder hertekende hij met Flanders Classics ook al het Belgisch wielervoorjaar.

28 reacties

  • nico baelde

    2 jaar geleden
    @roger de win : ooit gehoord van constant vandenstock? Voorzitter van Anderlecht en keuzeheer nationale ploeg.
  • Lucas Theophiel

    2 jaar geleden
    Anderlecht zal hier goed mee varen??
  • Koert Hendrickx

    2 jaar geleden
    Al wie betrokken was bij propere handen mocht geen functie krijgen in de Proleague en de voetbalbond. Vandenhaute tot daar toe, die heeft nog niets kunnen misdoen wegens nog niet lang in het voetbal. Maar wat die gangster van een Mannaert daar komt doen is toch ongelooflijk. Hoe krijgt Brugge dat gedaan. Die bedriegers van de G5 /G6 zou men beter gewoon allemaal buiten smijten en terug evenveel stemrecht geven aan alle 1e klasse clubs.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Albert, ten eerste is het mijnheer Vandenhaute en niet vandenhoutte. Ten tweede is Anderlecht een middenmoter en geen topploeg. Ten derde, als dhr vandenhaute dan toch zo objectief is moet hij een coach met diploma aanstellen en de regels volgen.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Arm Belgisch tweede klasse voetbal. Gelukkig ga ik al vele jaren niet meer kijken.