UPDATE: Rijbaan weer vrij op A12. Brandende vrachtwagen zorgde urenlang voor hinder richting Brussel

AntwerpenOp de verkeerswisselaar van de Antwerpse Ring R1 met de A12 richting Brussel, vlak voor de Bevrijdingstunnel, stond momenteel een brandende vrachtwagen. Het vuur was erg hardnekkig en de brandweer had moeite om het geblust te krijgen, wat de ochtendspits danig in het honderd stuurde. Ondertussen is de brand geblust, en is de rijbaan weer vrijgegeven. De ontstane files moeten wel nog oplossen.

  1. Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”
    PREMIUM

    Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijk­heid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”

    Zwangere Guy, Eefje de Visser, Bart Peeters, Elisabeth Lucie Baeten, Stan Van Samang, Selah Sue en véél, véél meer. Allemaal performen ze belangeloos op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’ op het Antwerpse Sint-Jansplein op zondag 5 mei. Initiatiefnemers zijn 11.11.11-directeur Els Hertogen, psychologe Elisabeth Van Lierop en muzikant Tijs Delbeke. “Dat we dit vlak voor de verkiezingen organiseren? Néén, we hebben geen politieke agenda.” Ze leggen uit waar het evenement dan wél om draait, hoe ze alle artiesten konden overtuigen en waarom Tom Barman dit keer niet van de partij kan zijn.
    Deurne
  2. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.