Direct naar artikelinhoud
PodcastDe Ongelogen Waarheid (20 min)

▶ Clement Peerens maakt een (hilarische) podcast, beluister hier aflevering 2: ‘Natalia is bevallen in de Lotto Arena voor 200 man’

Clement Peerens.Beeld Koen Bauters

De cultrockgroep The Clement Peerens Explosition houdt ermee op. Maar vooraleer de frontman er definitief de stekker uittrekt, maakt Clement Peerens een exclusieve podcast voor Humo. Hieronder kunt u de twee eerste afleveringen van ‘De Ongelogen Waarheid’ beluisteren:

Video wordt geladen...

Clement Peerens, popkenner en drijvende kracht achter The Clement Peerens Explosition, laat in de hilarische podcast een jaar lang zijn licht schijnen over de hedendaagse helden van de Belgische muziekscene.

Eens per maand, en dat tot eind 2022, verzamelen Bart Peeters en Clement, die stilaan aan zijn afscheid van de internationale podia denkt, om even welbespraakt als geestig een stand van zaken op te maken. Spannende tijden voor Dikke Lu, lelijke foorwijven en Alex Callier. En voor iedere liefhebber van het Antwerps, vlijmscherpe satire en de tegendraadse logica van Hugo Matthysen.

Beluister hier aflevering 1:

Video wordt geladen...

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify, maar zal vanaf de derde aflevering exclusief te beluisteren zijn in de app van Humo en via Humo.be.