Luchtkwaliteit handelszaken - v.l.n.r. Nico Volckeryck, Leen Verwaest, Niels Luyten en Stefaan De Landtsheer.
Volledig scherm
PREMIUM
Luchtkwaliteit handelszaken - v.l.n.r. Nico Volckeryck, Leen Verwaest, Niels Luyten en Stefaan De Landtsheer. © Tessa Kraan / Photo News

Hier ademt u propere lucht, deze vier ondernemers investeerden in een luchtreiniger: “Dochter van vriendin met astma kan bij ons nu beter ademen”

We hadden al de mondmaskers, de plexi-schermen, de vaccins, de CO2-meter, en nu moet ook de luchtreiniger ons wapenen tegen corona. Volgens ventilatie-expert Bert Blocken is luchtreiniging zelfs de remedie tegen lockdowns. Verplicht is het niet, maar deze vier Vlamingen gingen alvast overstag voor propere lucht. “Ik betaalde vierduizend euro voor mijn luchtreiniger. Als mijn personeel een maand ziek uitvalt, ben ik meer geld kwijt.”

6 reacties

  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Kassa kassa voor de fabrikanten en verkopers van luchtreinigers. Zij willen nu ook hun graantje meepikken van de coronahysterie. Wat gaat het volgende zijn ?
  • Verschueren Eddy

    2 jaar geleden
    Wij gebruiken al meer dan 20 jaar een luchtreiniger. Diegenen die zeggen dat het niet werkt, vergeet het maar. Als je het toetsel regelmatig reinigt dat zie je pas wat er uit de lucht komt, iets wat we anders zouden inademen
  • Eric Brocatus

    2 jaar geleden
    iemand heeft weer geld geroken met fabeltjes te verkopen. Nu nog een paar bekenden betalen en de reclame is weer goed voor enkele miljoenen winst.
  • Jan Roegiers

    2 jaar geleden
    In de eerste plaats moet iedereen het terug aanleren om op een goeden manier te ademen. bij elke inademing hebt u het nodige volume lucht nodig. verhoogt het zuurstofgehalte dan zal u de nijging hebben om minder uw longen te gebruiken. waardoor u in andere omgevingen het gevoel krijgt adem- en luchtgebrek te hebben. gebruik en zet dagelijks af en toe uw longen en goed open. dit helpt ook tegen verkoudheden.
  • Pierre Vaneylen

    2 jaar geleden
    Allemaal gadgets om de aandacht van het probleem af te leiden...