Nadine Van Der Linden en de aflevering van BOOS met aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadine Van Der Linden en de aflevering van BOOS met aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland. © ANP/Pieter-Jan Vanstockstraeten - Photonews

ANALYSE. “Grijpen en graaien was het, bij The Voice. De tik op de vingers komt geen dag te vroeg”

“Zot van glorie is vooral jurylid Ali B zijn boekje te buiten gaan.” Dat ruikt onze reporter Nadine Van Der Linden als ze boven ‘de beerput van The Voice’ gaat hangen. Hoe één en ander kon blijven duren, bleek dan weer uit het gesprek met John de Mol. “Die ziet er jonger uit dan zijn 66 jaar, maar blijkt een werkgever oude stijl, die meent dat één donderpreek volstaat. De televisiewereld zal hierna ánders worden. Veiliger, maar ook minder spontaan.”

20 reacties

  • Jean-pierre Thierens

    2 jaar geleden
    EnDe Mol wist van niks ? Laat me niet lachen . zo.and de kassa rinkelt is alles ok . Zijn “paradepaardjes doen wat ze willen tot natuurlijk alles boven water komt en dan is zijn naam niet De Mol maar Haas .
  • Frank Hageman

    2 jaar geleden
    Ally,wat gaat er veranderen ? Juist niks
  • Ally Janson

    2 jaar geleden
    Gelukkig, eindelijk...een verandering en wij stellen ons niet aan
  • jos meurrens

    2 jaar geleden
    Weet jij het zeker dat Mr De Mol het wist @Karin.Gewoonlijk is het zo dat zij die het moeten weten het pas als laatste weten. Of zijn beslissing om Jeroen een 2de kans te geven al dan niet de juiste was weet ik niet. In de muziekwereld is het niet anders dan in andere bedrijven.
  • Etienne De Bondt

    2 jaar geleden
    En hoe zit het hier? zijn het allemaal engeltjes of wordt er zedig over gezwegen?