Nederlandse kranten vinden dat de 'beerput' tot op de bodem moet geleegd worden en vrezen de komende tijd nog meer onthullingen.
Volledig scherm
Nederlandse kranten vinden dat de 'beerput' tot op de bodem moet geleegd worden en vrezen de komende tijd nog meer onthullingen. © RV

“Een jachtgebied voor geile mannetjes”: dit schrijven Nederlandse kranten over ‘The Voice of Holland’

Ook de Nederlandse kranten berichten uitvoerig over de misstanden en het vermeend seksueel misbruik bij ‘The Voice of Holland’. Er wordt gesproken over een “beerput” die is geopend, maar wel nog maar “het topje van de ijsberg” is. Meer “onthullingen zullen de komende tijd volgen”. Het tv-programma wordt omschreven als “een jachtgebied voor geile mannetjes” en rapper Ali B. als een “veronderstelde zedendelinquent” en “seksueel roofdier”.

7 reacties

  • Pascale Van Camp

    2 jaar geleden
    Ik heb dit ook - verschillende keren zelfs - meegemaakt, en er waren nooit getuigen bij, zo slim waren ze wel zodat je het niet zou kunnen bewijzen. Seksuele toespelingen maken, opzettelijk heel dicht bij je komen staan en tegelijkertijd seksueel getinte gebaren maken, ik kan er een boek over schrijven. En ja, je staat met je rug tegen de muur dan als je je baan wil houden, zeker als alleenstaande, je kan ze geen klap verkopen want dan ben je je job kwijt.
  • eli bosch

    2 jaar geleden
    Niet alleen in cultuursector zitten geile mannetjes. Je wilt niet weten hoeveel van die geile mannetjes in het bedrijfsleven rond lopen. In drie van de vijf bedrijven waar ik gewerkt heb er getuige van geweest. Maar inderdaad door machtsmisbruik en als ondergeschikte die afhankelijk is van de machtshebber en de nood aan het loon, zwijg je als vrouw. Vooral omdat je vrees niet geloofd te worden en dat alles ontkend wordt; Zie nu ook door Ali B en Marco B. Alles wordt ontkend en als smaad gezien.
  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Hoezo is het victim blaming als je zegt dat de slachtoffers zelf onmiddellijk aan de bel hadden moeten trekken, dat is toch ook gewoon zo! Alleen moeten mensen (vrouw/man/..) wel weten dat ze ten aller tijden over zoiets aan de bel kunnen trekken, dat dat nooit tegen ze gebruikt kan worden en de zaak vervolgens ook uitgezocht wordt. Ik wordt veel kwader dat er over de handelingen van de bandleider niet eerder een onderzoek is ingesteld na zaak no.1, maar nu komt niemand weg met enkel nog foei!
  • Sandra Vanstechelman

    2 jaar geleden
    Ik heb het beetje gehad. Hoor, Een mens is al schuldig gevonden zonder een aanklacht bij de politie en bewijzen . Is oke tuurlijk niet!.. maar laat het gerecht zijn werk doen En niet de mediá. Als ik morgen zeg dat een bekend persoon mij heeft aangeraakt Zonder bewijs .wel heel gemakkelijk. en even zeggen in bedrijfleven is dit al veeel langer bezig met de secretaresses.maar daar hoor je niks van .
  • Martin Van Lersberghe

    2 jaar geleden
    Sorry @ Frank Willems, Vind ik erover! het zijn nu net diegene die de macht hebben, die deze ook misbruiken om hun wellusten bot te vieren en degene die iets van hun leven willen maken misbruiken omdat zij in een mindere positie zitten! denk maar eens aan je eerste werkdag, had je het toen voor het zeggen?