Erwin Lemmens (uiterst rechts) met Kaminski, Courtois en Sels.
Volledig scherm
Erwin Lemmens (uiterst rechts) met Kaminski, Courtois en Sels. © Photo News

Voetbalbond werkt voorlopig niet meer met keeperstrainer Erwin Lemmens, die in ‘Propere Handen’ wordt genoemd

Belgisch voetbalPropere Handen heeft ook gevolgen voor de staf van de Rode Duivels. Keeperstrainer Erwin Lemmens (45) staat voorlopig op non-actief. Hij is een van de 56 verdachten die het parket voor het gerecht wil slepen. 

5 reacties

  • Alex Van Boxlaer

    2 jaar geleden
    Hoe kon deze pot zolang gesloten blijven,doordat allen twee functies hebben ,bij een club en bij de bond ,een zware straf en schrapping van de bondslijsten zou op zijn plaats zijn.
  • Eddy Branckaute

    2 jaar geleden
    Het is gemakkelijk een relatie met een werknemer te beëindigen. Maar gaat men ook stappen ondernemen tegen andere betrokkenen, bijvoorbeeld door hen invloedrijke functies te ontzeggen, zoals bvb onderhandelaar met overheid.
  • Romain Nolf

    2 jaar geleden
    De KBVB zit er zelf in ! Zeker weten .
  • Géry Mergaerts

    2 jaar geleden
    Dan moeten ze de lijn maar helemeaal door trekken voor iedereen...ge gaat nogal is zien met hoeveel man ze nog overschieten...!!
  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Dan moet de Belgische voetbalbond met niemand meer samenwerken , en zij zelf die van de voetbalbond moeten ook ontslagen worden want die zijn ook niet zo zuiver als je denkt . Overal zitten die rijke fraudeurs tussen , waar nooit iets zal aan gedaan worden .