Ontmaskering van Radijsje blijkt nog komischer dan zijn optredens: dit was ‘The Masked Singer’

TVHet tweede ‘slachtoffer’ van ‘The Masked Singer’ is bekend. Na Roos Yanina Wickmayer, vorige week, moest nu ook Radijsje het masker afnemen. De speurders hadden een sterk vermoeden wie er achter dat masker zat. Hadden ze gelijk? Dat ontdek je hier! Oplettende speurders kunnen hier bovendien ook alle andere optredens opnieuw bekijken. 

3 reacties

  • rita boom

    2 jaar geleden
    Ik had liever Erik zien verdergaan en veel ambiances in de zaal proficiat erik je deed dat heel goed
  • Gerda T'Syen

    2 jaar geleden
    Dikke proficiat voor Eric van Looy. Geweldig om hem zo helemaal uit de bol te zien gaan en bovendien zelfs goed gezongen.
  • Peter Peter

    2 jaar geleden
    Tine ziet ze vliegen
  1. Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”
    PREMIUM
    tv

    Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

    Een dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”
  2. EXCLUSIEF. Na de 3.500 euro van Lynn Van den Broeck: zoveel verdienen acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’
    PREMIUM
    TV

    EXCLUSIEF. Na de 3.500 euro van Lynn Van den Broeck: zoveel verdienen acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’

    Ze kluisteren bijna 2 miljoen Vlamingen aan het scherm voor hun dagelijkse portie drama en ontspanning, maar worden de acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’ daar ook rijk van? Niemand praat graag openlijk over zijn of haar inkomsten, zeker vedetten niet. Lynn Van den Broeck deed dat onlangs wel met haar 3.500 euro bruto voor zeven draaidagen per maand. Hoe zit dat bij haar collega’s? En verdienen ze bij VTM meer dan bij de openbare omroep? “Veel soapacteurs werken bijna voor niks. Het is triestig.”