Walter Damen en Francis Vrancken.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter Damen en Francis Vrancken. © Gregory Van Gansen / Photo News

“Zonder investeerders overleven in 1A slechts vijf profclubs”: Francis Vrancken en Walter Damen over rampseizoen Beerschot en crisis Belgisch voetbal

Jupiler Pro LeagueBeerschot beleeft in 1A een sportief rampseizoen en het bestuur ligt onder vuur voor zijn transfers. Tijd om voorzitter Francis Vrancken en ondervoorzitter Walter Damen aan de tand te voelen: “Dit Beerschot heeft nog teveel groeipijnen, maar failliet gaan we nooit.”

5 reacties

  • Ninneke Langa

    2 jaar geleden
    Maar jongens toch heel het Belgisch voetbal is huilen met de pet op !
  • joseph Leysen

    2 jaar geleden
    Niet meer failliet? Eerlijk zijn hé mannen. Beerschot bestaat niet meer. Maar ja, het is waar enkel sponsors en investeerders houden clubs recht. Maar dat geldt voor ALLE clubs. Ook in de andere competities. Neem ze weg en het is terug voetballen rond de kerktoren. Of denken jullie dat bv man city nog zou bestaan zonder?
  • Leo Van Rillaer

    2 jaar geleden
    Blijft een kunstmatige eerste klasser.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    En dan? Ze kunnen allemaal gaan stempelen en krijgen een uitkering berekend op hetgeen ze afgedragen hebben……’t zal dus gene vetten zijn.
  • Nando Garcia Fernandez

    2 jaar geleden
    Beerschot? Beerschot bestaat allang niet meer het is Wilrijk nu en de vorige was Germinal. Ze blijven daar gewoon krasselen