Billie VS Benjamin
Volledig scherm
PREMIUM
Billie VS Benjamin © Streamz

Charlotte Timmers is de ‘linkse trut’ in ‘Billie vs Benjamin’: “Soms zegt zij dingen die ik ook wil zeggen, maar dat durf ik niet”

TVHeb je tijdens de feestdagen wel eens op je tong gebeten om verhitte politieke discussies met familieleden te vermijden? Wel, ‘Billie vs Benjamin’ is een verfilming van precies dat fenomeen. In de nieuwe reeks van Streamz zien we Charlotte Timmers (33), die we al kennen uit ‘De Bende van Jan de Lichte’. We spraken haar over haar allereerste hoofdrol, als de ‘linkse trut’ Billie. Die wordt halsoverkop verliefd op ‘rechtse rakker’ Benjamin, gespeeld door Ward Kerremans (33). “Het komt pijnlijk dicht in de buurt bij het echte leven.” 

1 reactie

  • eric meers

    2 jaar geleden
    Zwaar "overacting " en uitspraken die grappig zouden moeten zijn .Reeks is volgens mij zwaar overroepen
  1. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”
  2. Seksverslaafd, ongeneeslijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-sterren uit iconische reeksen van toen
    PREMIUM
    TV

    Seksver­slaafd, ongenees­lijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-ster­ren uit iconische reeksen van toen

    In een nostalgische stemming? Dan kan u voortaan terecht bij de themazender VTM Non-Stop 90’s. Je krijgt er sitcoms die tienerharten op hol deden slaan, zoals ‘Beverly Hills, 90210’, politiespeurwerk gekoppeld aan het paranormale in ‘The X Files’, comedy met een marginaal zootje ongeregeld als helden in ‘Married... With Children’... De nineties hadden het allemaal. Maar niet alle sterren van toen konden even goed om met de roem, weet ‘Dag Allemaal’.