Steven Van Gucht: “We krijgen zomer waarin zowat alles mogelijk gaat zijn”

Viroloog Steven Van Gucht belde ook even in tijdens de uitzending van 24 UUR LIVE. Hij was er opvallend optimistisch over het voorjaar en de zomer. Hij haalde zijn ‘glazen bol’ erbij en toonde zich erg hoopvol.

114 reacties

  • Marc De Metsler

    2 jaar geleden
    Daar gaat juist niks mogelijk zijn wees maar zeker, want er staat ons nog wat te wachten, slechte vooruitzichten, want ze gaan altijd iets zeggen om onze vrijheden af te pakken waar ze trouwens al goed mee bezig zijn maar veel onwetende mensen geloven dit niet, een spuitje voor dit en een spuitje voor dat niet willen is niks meer hebben daarom is trouwens die QR pas nodig. @ Kirsten De Laet groot gelijk mondmasker blijven voor altijd en zelfs die QR pas.
  • collart peggy

    2 jaar geleden
    Maar hij heeft gelijk onze Steven
  • gerda Voet

    2 jaar geleden
    Wat een ongelofelijke komedie, nu is hij ook al helderziend
  • Kirsten De Laet

    2 jaar geleden
    We moesten toch 'maar' een paar weken in ons kot blijven om de curve af te vlakken, anno 2020!? Inmiddels twee jaar later en nog steeds gijzelen jullie de bevolking voor een seizoensgroep. Twee 'verlossende' vaccinaties én boostershot later is er niks normaal mogelijk. Iedereen loopt nog steeds vol angst en paniek rond, de mondkapjes blijven eeuwig in ons leven. De angstpropaganda heeft er bij velen goed ingehakt, niemand durft knuffelen noch zoenen. 2022 wordt erger dan de voorgaande jaren!
  • Kenny brusseel

    2 jaar geleden
    Dat zeggen ze al twee jaar maar dit keer deze zomer blijf ik niet in mijn land