BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Corona legt productie Audi-fabriek in Vorst lam: “Geen gevolgen voor jaarproductie”

VorstDe fabriek van Audi in Vorst wordt de hele week stilgelegd omdat er te veel coronabesmettingen zijn onder het personeel. Volgende week wordt de productie opnieuw opgestart.

  1. Hoe klein brandje leidde tot grootste drugsproces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”
    PREMIUM

    Hoe klein brandje leidde tot grootste drugspro­ces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”

    In het monsterproces over cocaïnehandel in ons land voor de Brusselse correctionele rechtbank vinden morgen de replieken plaats. Na vier maanden pas, want liefst 129 beklaagden zitten samen in het unieke dossier. Een Belgisch record zowaar, te danken aan een enorme cocaïnehandel vanuit Zuid-Amerika die werd ontdekt door Sky ECC en enkele Belgische ‘laboratoria’. De ontdekking van het netwerk gebeurde echter volledig toevallig. “Uit gekraakte berichten blijkt dat een topbeklaagde zich afvroeg of je iemand beter liquideert in een flat of villa.”
    Stad Brussel
  2. Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interesseert het nog amper iemand”
    PREMIUM

    Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interes­seert het nog amper iemand”

    Het lijkt lang geleden, maar ooit was kaatsen veruit de populairste sport in Halle. Jaar na jaar nam de interesse af en in 2021 hield Amis Réunis Buizingen het als laatste Halse kaatsclub voor bekeken. Sindsdien bleef het akelig stil op de kaatsterreinen in Buizingen, Essenbeek of in de Biezeweide. Maar daar komt verandering in, want komende zondag wordt er na meer dan tien jaar opnieuw gekaatst in het Warandepark in Essenbeek: “We doen dit puur voor het plezier, maar we willen wel elke wedstrijd winnen.” Wij haalden onze lederen handschoen uit de kast en trokken naar Essenbeek.
    Halle