De verraders - VTM
Volledig scherm
PREMIUM
De verraders - VTM © VTM

Advocaat Walter Damen doet mee aan 'De Verraders’: “Ik zal ongetwijfeld kritiek krijgen”

TVEen roeier, een journaliste, een ontwerpster en een bioloog. De lijst bekende deelnemers aan het spelprogramma 'De verraders', dat wel wat wegheeft van ‘De Mol’, is op zijn zachtst gezegd divers. De meest opvallende naam is die van strafpleiter Walter Damen (50). “Ik heb nochtans lang getwijfeld om deel te nemen”, vertelt de Antwerpse advocaat. “In mijn beroep is geloofwaardigheid natuurlijk heel belangrijk.”

  1. Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”
    PREMIUM
    tv

    Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

    Een dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.