Links: Eli Iserbyt.
Rechts: Sven Nys en de delegatie van Baloise Trek Lions.
Volledig scherm
Links: Eli Iserbyt. Rechts: Sven Nys en de delegatie van Baloise Trek Lions. © Photo News/Twitter

Veldritcircus strijkt neer in Fayetteville. Vanthourenhout: “Als we individueel rijden, zijn we geklopt” - Pidcock: “Misschien vrienden worden met Lars”

WK veldrijdenDe Belgische veldritdelegatie (en Tom Pidcock) vertrokken gisteren om 11u naar Fayetteville, waar komend weekend wordt gestreden om de wereldtitel. Ondanks fileleed - eventjes dreigden enkele renners te laat te komen - arriveerde iedereen tijdig op de luchthaven. Eli Iserbyt is de vooruitgeschoven man. “Dat streepje voor heeft hij zelf afgedwongen”, stelt bondscoach Sven Vanthourenhout, die beseft dat Pidcock enkel kan geklopt worden als België één geheel vormt.

28 reacties

  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Gisteren heb ik een onterechte reactie gelezen over Sanne Cant,(van wat gaat die ginder nu nog doen) . Wel die kerel moest zich schamen, wij mogen blij zijn dat Sanne dat nog wil doen goed wetende dat ze kansloos is tegen dat oranje geweld ! Ze is net nog maar eens belgisch kampioen ! En zij heeft nog een HEEL eervolle 10de plaats gehaald ,heel dikke proficiat Sanne ! Heel leuk al die foto's , het geeft een mooi sfeerbeeld al die atleten. Buiten Nys senior dan, die zijn zoon gaat uitwuiven ;-)
  • Lois Verdonk

    2 jaar geleden
    Als Nijs mee is om de ploegtactiek te bespreken wint er een Nederlander.
  • Dirk De smaele

    2 jaar geleden
    Aerts rij de eerste 2 ronden daarna kun je toch niet meer
  • Dirk Van Den Bossche

    2 jaar geleden
    Als de renners zelf elkaar in de weg zouden rijden , kan geen enkele coach daar iets aan veranderen , wie ook de coach moge zijn. Je kan moeilijk op het parcours springen en iemand tegenhouden. Aan de kenners, welke coach moet het dan zijn voor jullie of aanzien jullie zichzelf als de beste coach?
  • Ivan VDP

    2 jaar geleden
    Met deze coach , is het weer geen Belg die wint . Snik