Erwin Vanmol bij één van de vernielde kapelletjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Erwin Vanmol bij één van de vernielde kapelletjes. © Tom Vierendeels

Vandalen schenken na plundertocht rondom Lourdesgrot anoniem 250 euro aan beheerder: “We schamen ons dood”

AffligemVandalen met het hart op de juiste plaats: ze bestaan. Afgelopen weekend maakten vermoedelijk enkele jongeren het veel te bont in de omgeving van de Grot van Onze-Lieve-Vrouw in de Affligemse deelgemeente Teralfene. Enkele kapelletjes werden vernield en een tuinhuisje werd opengebroken. Eén van de beheerders kreeg nu een anonieme brief, samen met 250 euro cash. “Voor ons is de kous af en we hebben de politie dan ook gevraagd om onze klacht te laten vallen”, klinkt het.

12 reacties

  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Een vandaal met het hart op de juiste plaats, waar haalt men het. Je kan ook iemand zijn auto bekrassen en dan een pot verf geven.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Dus eigenlijk geven ze toe dat ze te LAF zijn om zelfs die man recht in de ogen te kijken. Als het echte MANNEN waren(want velen vindn dat van zichzelf als ze geweld en vandalisme plegen), dan zouden ze dat geld PERSOONLIJK zijn gaan afgeven en helpen opruimen en onderhouden, maarnee zoals d meeste LAFAARDS doen ze dan anoniem. Geweldige opvoeding dat dat krapuul krijgt, de ouders mogen trots zijn(als ze het zelf al weten wat zoonlief allemaal uitspookt)
  • Geert Moens

    2 jaar geleden
    Wanneer gaat men stoppen om zuipen als excuus te gebruiken. Voor mij is dat een verzwarende omstandigheid met kans op recidive.
  • Maurice Van der Leene

    2 jaar geleden
    Amai enerzijds mooi maar anderzijda kan alles wat vernield is met deze €250 wel betaald worden ik vermoed van niet want met € 250 doe je niet veel he! Wat dan?
  • Dirk Van Rijckevorsel

    2 jaar geleden
    Het feit dat deze personen berouw hadden van hun daden, zegt veel over hen.