Aron Benyaala van Randstad en preventieadviseur Evi Dekoninck steken een handje toe in het magazijn van BD in Temse,
Volledig scherm
PREMIUM
Aron Benyaala van Randstad en preventieadviseur Evi Dekoninck steken een handje toe in het magazijn van BD in Temse, © Jan De Meuleneir / Photo News

Omikron zorgt voor piek in uitzendsector: geen interim meer te vinden

De hele pandemie al zorgen corona en de quarantaines voor een extra vraag naar interims. Nu de omikronbesmettingen door het dak gaan, staan in zorg gespecialiseerde kantoren als eerste op ontploffen. Maar ook elders is men op creatieve oplossingen aangewezen, omdat er geen interim meer te vinden is. “Het moet nu maar eventjes met minder volk.”

14 reacties

  • Linda Heintjens

    2 jaar geleden
    Interim-bureaus en bedrijven die er mee werken zijn profiteurs.
  • Linda MOENS

    2 jaar geleden
    Jongeren moeten all-round zijn of komen niet in aanmerking voor een bepaalde job, ook al hebben ze de nodige diploma's of classificaties en er zijn jobs in overvloed in alle bedrijfstakken maar toch komen ze niet aan de bak, te weinig ervaring of dat ene pluspuntje dat ontbreekt om het bedrijf verder te profileren. Nu door de uitval van vele werknemers zijn velen wel opeens welkom en speelt het diploma, ervaring en andere vaardigheden blijkbaar geen enkele rol meer. Het kan verkeren !!
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Werken loont niet zie dit aan armtierig pensioen en een swt verliest zijn rechten en betaald achteraf het gelag
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    Veel ondernemers durven geen mensen meer aan te nemen door het risico van lockdowns. Het resultaat van ons goede politieke beleid.
  • Frank Coussement

    2 jaar geleden
    Als arbeid eens meer moest lonen. Maw minder belast.