©  VTM

Alweer nieuw personage in ‘The masked singer’: maak kennis met Schorpioen

Met de onthulling van Erik Van Looy nam ‘The masked singer’ vorige week afscheid van Radijsje. Zijn vrijgekomen plek wordt ingevuld door een nieuw personage. Een giftig beestje, bovendien: Schorpioen.

Nadat Flamme Fatale de plek van Roos al kwam innemen, sluit er vrijdag nog een nieuw personage aan in The masked singer. Gevaarlijk en onvoorspelbaar, zo omschrijven de makers Schorpioen. Wie op zijn of haar pad komt, moet eraan geloven. Schorpioen vertoeft graag in de natuur en leeft als ‘gypsy’ in een luxe nomadentent. Schorpioen heeft een kwaad kantje, maar wilt daar graag van af. Zijn of haar eerste optreden wordt naar verluidt “kinky”.

 ©  VTM

“Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe”, aldus Schorpioen zelf. “Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen. Die ik niet altijd onder controle heb. Pas dus op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment. Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd. Oops, I did it again. Schorpioenen gaan meestal hevig te keer en rijten hun prooi aan stukken of vermorzelen ze helemaal. Ik zal proberen nog iets over te laten van de concurrentie. Maar ik kan nog niets beloven.”

Wie is het?

Meteen een hoofdverdachte is Astrid Coppens: de Vlaamse realityster is gewend aan luxe en werd bekend met haar “pimped out, chromed out” wagen, die ze destijds omschreef als pussywagon. Dat Coppens pas deze week werd aangekondigd als deelnemer in een ander VTM-programma, De verraders, doet haar kansen dan weer slinken. Al weet je bij The masked singer natuurlijk nooit.

Het hevige, competitieve karakter van Schorpioen kan ook wijzen op een sporter. De liefde voor natuur en rondreizen doet dan weer denken aan ‘buitenmensen’ zoals Bartel Van Riet of Wim Lybaert. In de aflevering van vrijdag volgt (misschien) meer duidelijkheid.

 (dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER