Louwagie op de Gentse winterstage in het Spaanse Oliva.
Volledig scherm
Louwagie op de Gentse winterstage in het Spaanse Oliva. © BELGA

AA Gent bevestigt vertrouwen in Michel Louwagie

Propere HandenNa een bijzondere bestuursvergadering bevestigt de Raad van Bestuur van AA Gent zijn vertrouwen in algemeen manager Michel Louwagie, die genoemd werd in het dossier ‘Propere Handen’. 

5 reacties

  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Even afwachten maar ik vrees dat er ook politiekers en andere hoge pietjes tussen zitten dat het een maat voor niks word. Hoop dat de minister van Sport ook de rotzooi opkuist maar die staat meer bekend voor overal rotzooi achter laten en dan wat leugens en calimero gedrag er achter te gooien zoals zijn grote baas.
  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Operatie propere handen zal heel zeker een nul operatie worden , daar zijn we nu al heel zeker van .
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Louwagie zou beter opstappen ...! Uit respect voor Gent ...
  • Philippe Bottequin

    2 jaar geleden
    In denk dat de heer louwagie beter de eer voor zichzelf houd en de club en haar licentie niet in gevaar brengt door op te stappen. Ik kan begrijpen dat dit misschien als een schuldbekentenis kan worden aanzien doch ik zou toch wel de club belangen boven mijn eigenbelang verkiezen en dit uit respect en behoud van wat KAA gent is geworden onder beleid van de voorzitter.
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Dus bij een veroordeling van Louwagie is AA Gent bereid de gevolgen te dragen om geen licentie te verkrijgen.
  1. Is dit penalty voor AA Gent na hands? En stond Angulo wel buitenspel toen hij scoorde? Alle JPL-highlights van speeldag 24
    19

    Is dit penalty voor AA Gent na hands? En stond Angulo wel buitenspel toen hij scoorde? Alle JPL-highlights van speeldag 24

    Wéér gaat het na ook speeldag 24 vooral om de controversiële scheidsrechterlijke fases, zeker na Anderlecht - AA Gent. Feit is dat zowel scheidsrechter Nicolas Laforge samen met zijn grensrechters en videoref Wim Smet weer geen goeie beurt maakten. Vanhaezebrouck en eigenaar Sam Baro schreeuwden moord en brand na een afgekeurde goal van Julien De Sart, maar ook de beslissing om Depoitre met een aanvallende fout te bestraffen, vlak voor een handsbal van Debast in de zestien, en Angulo meteen af te vlaggen zonder dat de VAR een buitenspellijn kon trekken, zorgden voor de nodige consternatie.
  2. “Ik sprak in ‘the heat of the moment’”: Tissoudali excuseert zich voor uithaal naar Gents bestuur
    63

    “Ik sprak in ‘the heat of the moment’”: Tissoudali excuseert zich voor uithaal naar Gents bestuur

    Een dramatische avond was het voor AA Gent op Sclessin. “Het is bijna lachwekkend. Elke keer laten we zo dom punten liggen”, aldus Tarik Tissoudali. De Marokkaan was ook scherp voor het Gentse bestuur. “De kern van ons probleem is het transferbeleid.” Een uitspraak waar hij intussen zijn excuses voor aanbood. Coach Hein Vanhaezebrouck sneerde dan weer naar ref De Cremer: “Hij was niet klaar om deze beladen match te fluiten.”