© BFM

Auto belandt op zijkant na verkeersongeval in Borgerhout: bestuurder (79) zat gekneld in wagen

Borgerhout -

Een bestuurder (79) raakte dinsdagmiddag lichtgewond bij een verkeersongeval in de Borsbeekstraat in Borgerhout. Door een botsing met een andere wagen kwam zijn auto op de zijkant terecht. De man zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden.

nelo, evw

Het incident gebeurde rond 12.24 uur. Twee wagen botsten op elkaar in de Borsbeekstraat in Borgerhout. Door de klap kwam een van de wagens uiteindelijk op zijn linkerzijde terecht. Ook een derde voertuig raakte beschadigd.

De bestuurder van de gekantelde wagen zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer. “De man werd onder begeleiding van de MUG naar het ziekenhuis gebracht ter controle”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “Na onderzoek is gebleken dat de man van 79 jaar slechts lichtgewond raakte.”

“Hoe het ongeval juist is gebeurd, is niet meteen duidelijk op te maken aan de hand van de verschillende verklaringen.” De gekantelde wagen was niet meer rijvaardig en moest getakeld worden. Door het ongeval was de straat een tijdlang afgesloten.

© rr

Beschadigde wagens in de Borsbeekstraat. © BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER