Greg Van Avermaet.
Volledig scherm
PREMIUM
Greg Van Avermaet. © BELGA

Twee jaar zonder zege, dat hakt er toch in bij Greg Van Avermaet: “Veel vraagtekens achter mijn naam”

WielrennenZijn seizoen moet nog starten in de Ster van Bessèges, maar Greg Van Avermaet krijgt het al op zijn heupen. De kopman van AG2R-Citroën is de vragen over het uitstel van zijn booster-vaccin beu. “Ik snap de heisa niet. Er is niks aan de hand. Dankzij mijn herstelcertificaat kan ik probleemloos zonder extra vaccin koersen tot na Roubaix.” Laat hij deze week een periode van twee jaar zonder zege achter zich? 

28 reacties

  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Respect voor Greg bekijk zijn palmares en dat zeg genoeg, maar hij heeft de jaren tegen en dat is nu eenmaal het menselijk lichaam.
  • Marc Vandooren

    2 jaar geleden
    Rijdt juist nog voor de poen.. Begrijp die sponsors toch niet goed..
  • rudiger lampaert

    2 jaar geleden
    Aanvaard gewoon dat de jonge Generatie te goed is, stop ermee, Het is bergaf gegaan na je OLS en je hebt twee extra jaren tevéél gereden met die Gouden helm Greg, had je dan gestopt was het mooi afscheid, maar zoals de meesten in topsport loop je nu tegen de muur.!
  • Bernard Duyvejonck

    2 jaar geleden
    Er is een tijd dat je aan stoppen moet denken en uw tijd is al een tijdje gekomen .je doet het nog juist voor het geld want al de rest gaat niet zo goed meer.wat niet afdoet dat u een top renner was
  • Philip Smits

    2 jaar geleden
    Veel succes Greg! Je bent nog altijd een topper.