Niels Destadsbader & Papegaai
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader & Papegaai © DPG Media

“Na veel bloed, zweet en surfwerk weten we wie Papegaai is”: onze man speurt mee naar ‘The Masked Singers’

TVTwee miljoen Vlamingen speuren mee naar ‘The Masked Singer’, en onze man is geen uitzondering. Hij duikt iedere week in alle tips en theorieën, schuimt het internet af, luistert naar veel muziek en geeft vervolgens zijn prognose. “Dankzij die datum zijn alle puzzelstukjes bij Robots in elkaar gevallen.”

5 reacties

  • Kim Bauwens

    2 jaar geleden
    Ik doe niet eens de moeite om te raden vorige mask singer was heel leuk en spannend en het penal raast maar door elkaar. nu is de pret er af dus kijk ik gewoon.
  • Victor Ypres

    2 jaar geleden
    Tips met getallen zijn nooit een goed idee. De Robots zijn inderdaad al gekend sinds die datums er kwamen, want als er dan een associatie is met een bepaalde verdachte is de kans wel heel erg groot dat je juist zit. Vorig jaar was het ook al zo (of nog erger) met die coordinaten van de geboorteplaats, waardoor ineens bijna iedereen al ontmaskerd was.
  • Isabelle Aerts

    2 jaar geleden
    Thé masker singer is niet wat het is dit jaar ,verleden jaar was het een top programma,nu is het een zwak programma,
  • Martine Diricx

    2 jaar geleden
    Om heel eerlijk te zijn vond ik de maskers singer van verleden jaar leuker en spannender, nu zijn er teveel die zeggen dat ze het weten en dat heeft een verkeerd signaal….
  • Ivan Simons

    2 jaar geleden
    Is dat nu zo leuk om dat nu te laten uitkomen? Dat neemt voor veel mensen het plezier weg want het is juist leuk om mee te raden wie het zou kunnen zijn en als t verkeerd is is de verrassing nog het plezantste.