Veronique en Lars in de begingeneriek van ‘Familie’ - Femke in ‘Thuis’
Volledig scherm
PREMIUM
Veronique en Lars in de begingeneriek van ‘Familie’ - Femke in ‘Thuis’ © rv

Alcoholgebruik in ‘Thuis’ en ‘Familie’ is met een derde gedaald: “We zagen in dat er te veel gedronken werd”

TVLaat u deze maand ook de alcohol staan voor Tournée Minerale? Dan krijgt u daarbij niet meteen steun van de personages in ‘Thuis’ en ‘Familie’, want daar komt het initiatief nauwelijks of niet ter sprake. Niet omdat de makers alcoholmisbruik niet belangrijk vinden, integendeel: zij stuurden enkele jaren geleden al stevig bij na een slecht rapport. En dat was niet zo makkelijk als het klinkt. “Het verschil tussen een cocktail en mocktail, dat zie je niet op het scherm.”

8 reacties

  • Krikke Feyaerts

    2 jaar geleden
    Jongens stop met die onzin !! Televisie is even het moment ontsnappen aan realiteit. Niet weeral op de huidige wet/regel onzin gedrukt worden . Leef allemaal nog een beetje a.u.b.
  • Ben Strauven

    2 jaar geleden
    Bepamperen betuttelen. Niks mag nog .
  • Jean-pierre Thierens

    2 jaar geleden
    Wat mag en kan er nog wel tegenwoordig .Taalgebruik wordt aan banden gelegd , fysiek contact hoe onschuldig ook is uit den boze , een drankje met alcohol kan binnenkort ook niet meer , bekijk zeker uw nutriscore op elk product dat je koopt , drink enkel nog kraantjes water en eet vlees nog vis ( denk aan uw ecologische voetafdruk , ….’Vergeet enkel niet te ademen , werk en betaal braaf uw belastingen en taxen .
  • stefaan Depover

    2 jaar geleden
    Allez. Na corona, het energiedebacle en de Russische oorlogsdreiging nu ook nog het vermanend vingertje de lucht in als we een glas gaan nuttigen.
  • Carl Peeters

    2 jaar geleden
    Nu beginnen de kijkers te drinken van al die flutprogramma's die op tv komen.