Radja Nainggolan in het shirt van Antwerp.
Volledig scherm
Radja Nainggolan in het shirt van Antwerp. © Photo News

Nainggolan mist Italië en vindt dat het ‘money time’ is voor Duivels: “Als het niet gebeurt in Qatar, dan zal het niet meer gebeuren”

VoetbalDe liefde is voor altijd. In een interview met de Italiaanse krant ‘La Repubblica’ zegt Radja Nainggolan dat hij Italië mist. Het land, zijn vrienden, de restaurants. ‘Il Ninja' heeft het daarnaast over zijn veelbesproken levensstijl, zijn mislukt avontuur bij Inter en... de Rode Duivels. 

10 reacties

  • Saeri Wilan

    2 jaar geleden
    Wat kunde bij de Rd doen met radja? Juist niks! Is meer met zichzelf beze Ig dan wat anders. Hoe rapper hoe liever dat em terug naar italie vertrekt
  • marc wauters

    2 jaar geleden
    Martinez had deze man moeten meenemen naar het wk hij speelde tegen Frankrijk met dembele en Chadli beiden dan nog niet op hun vertrouwde plaats en zeggen dat martnez het goed gedaan heeft is zever met thijs of goethals hadden we het wk gewonnen zeker weten en we zullen nooit iets winnen onder Martinez ik zeg dat al jaren
  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Is geen engeltje, hoeft ook niet, maar we horen steeds wel maar één kant van het verhaal ...
  • luc Beyens

    2 jaar geleden
    Hij is tenminste eerlijk... respect voor hem
  • Frank Bolle

    2 jaar geleden
    Het was een grote flater om Naingolan niet mee te nemen naar het WK. Toen de RD achter kwamen werd het pijnlijk duidelijk dat je met pasje breed, pasje terug Witsel niks bent bij een achterstand tegen een goede georganiseerde teruggetrokken verdediging. Ook werd duidelijk dat er maar 1 man met een afstandsschot in de ploeg zat , Kevin De Bruyne. Van Hazard, Witsel of Lukaku moet je zoiets niet verwachten en laat dat nu net geweest zijn wat we nodig hadden, iemand met een raket in zijn voeten.