Het overgrote merendeel van de sprekers is overtuigd van het nut, de efficiëntie en de veiligheid van de coronavaccinatie. Alleen zijn de praktische en andere bezwaren groot.
Volledig scherm
Het overgrote merendeel van de sprekers is overtuigd van het nut, de efficiëntie en de veiligheid van de coronavaccinatie. Alleen zijn de praktische en andere bezwaren groot. © Klaas De Scheirder

Na 4 volle dagen hoorzittingen in de Kamer: drempels voor vaccinatieplicht lijken te hoog

De hoorzittingen in de Kamer hebben voorlopig nog geen consensus opgeleverd over het al dan niet invoeren van een verplichting van het coronavaccin. De drempels lijken, onder meer op juridisch, psychologisch, maar ook op medisch gebied, te hoog.

12 reacties

  • Ronald Van de Plas

    2 jaar geleden
    Verplichting is niet meer aan de orde, als die er al zou gekomen zijn moest het in het begin van de pandemie. Of gaan ze binnenkort ook de gewone griepspuit verplichten?? Laat nu eindelijk is iedereen gerust en als iedereen een beetje voorzichtig is, moet er over niets meer vergaderd worden.. heren en dames politiekers hou u vanaf nu bezig met andere belangrijke zaken...
  • Hans De Tant

    2 jaar geleden
    Politici gezocht met meer "moed" en minder "moet"...
  • Liese VdVijver

    2 jaar geleden
    Als het virus in alle landen aanwezig. Als gevaccineerden het virus ook nog kunnen doorgeven, wat zin heeft een verplichting dan nog? Iedereen heeft het recht op privacy en keuzes te maken voor zijn eigen gezondheid. En daar moet zeker geen ondemocratische regering zich mee bemoeien.
  • Wouter Beyen

    2 jaar geleden
    Het momentum gepasseerd, maar Conner en zijn angsthaas zien het nog niet.
  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    Moed is blijkbaar ook niet de grootste eigenschap van sommige politici !