VTM
Volledig scherm
© VTM

Na aflevering negen: dit zijn álle tips uit ‘The Masked Singer’ in een handig overzicht

TVHet grootste mysterie van het jaar is weer losgebarsten: welke bekende gezichten schuilen er achter de opzichtige maskers in ‘The Masked Singer’? Goed begonnen is half gewonnen, dus helpen wij nieuwsgierige speurneuzen graag een handje door alle tips die we tot nu toe kennen op een rijtje te zetten. Ken jij een van de deelnemers? Laat het ons dan weten in onze poll.

17 reacties

  • Fred Debroek

    2 jaar geleden
    Ik kijk enkel graag voor de muziek, de rest kan mij niet schelen.
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Tot nu toe 3 op 4 juist
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Vtm slaagt er echt niet in om ook maar 1 degelijk programma te maken. En dan zijn ze verwonderd dat de kijkers massaal afhaken.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Elle devee : heel juist gezegd 👍 Respect helaas ...🙄 Sandra Kim 👌
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    'het grootste mysterie v/h jaar' ? ; 't is waarlijk (héél) ver gekomen ... NONKELJEAN
  1. “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenissen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten
    PREMIUM
    tv

    “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenis­sen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten

    Outreau, een klein dorp in het noorden van Frankrijk, werd in 2000 volledig door elkaar geschud toen meer dan 20 kinderen een vermeend pedofielennetwerk aan het licht brachten. Het begon bij één gezin, maar mondde uit in wel achttien arrestaties. Toch werden uiteindelijk dertien beschuldigden vrijgesproken na een verrassende onthulling in de rechtbank. Hebben de slachtoffers alles verzonnen? Of is een bende pedofielen nu onterecht op vrije voet? Netflix graaft naar de waarheid in de nieuwe docureeks ‘The Outreau Case: A French Nightmare’.
  2. Waarom maakt de VRT-baas nu opnieuw een bocht en wat zijn de gevolgen voor hem en Bart De Pauw?
    PREMIUM
    TV

    Waarom maakt de VRT-baas nu opnieuw een bocht en wat zijn de gevolgen voor hem en Bart De Pauw?

    Hommeles bij VRT. In een open brief klagen 200 mediamensen de beslissing van CEO Frederik Delaplace aan om de documentaire over het grensoverschrijdend gedrag van Bart De Pauw (55) niet uit te zenden. Wat is er precies aan de hand? Wat zijn de gevolgen? En wat betekent de brief voor de toekomst van de VRT-CEO? Een overzicht van de nieuwe BDP-episode in vijf vragen. “Zijn uithangborden vallen hem publiekelijk aan, dit is een uppercut voor Delaplace.”