.
Volledig scherm
PREMIUM
. © RV

(Ex-)coaches mijmeren over het toptalent De Ketelaere: “Hij was als een schaatser, iemand die zonder enige moeite over het veld gleed”

Club BruggeZonder ongelukken staat Charles De Ketelaere (20) aan het begin van een mooie carrière - Leicester City is al de zoveelste in de rij die z’n ontwikkelingen van dichtbij opvolgt. Tijd om terug te blikken op zijn weg naar de top met de verschillende coaches die hem doorheen de jaren gevormd hebben tot de voetballer die hij vandaag is - en vooral nog zal worden. Een weg die niet altijd vlekkeloos verliep. “Charles heeft het mentaal enorm moeilijk gehad met groeipijnen. Zijn mama Isabelle kwam vaak al huilend bij ons.”

24 reacties

  • Vanhercke Franky

    2 jaar geleden
    Is zonder twijfel 1 van de grootste Belgische talenten ooit! Ik zie hem een hele grote worden,zijn karakter is subliem,kan je gewoon overal zetten en is gewoon een hele slimme voetballer die heeft iets dat je nooit kan aanleren dat moet er in zitten bij de geboorte! Sky is the limit en iedere neutrale supporter zal dit kunnen beamen,samen met doku de grootste talenten en de hoop van België
  • Tamara Thys

    2 jaar geleden
    Als je ziet voor hoeveel snelloper Doku verkocht is, zal het voor CDK ook zeker kassa kassa zijn. Veel betere statistieken EN amper geblesseerd.
  • wim Lapeere

    2 jaar geleden
    Totaal overroepen en opgehemeld door pers en analisten. Tekort aan startsnelheid en scorend vermogen om echt top te zijn. In onze pintjescompetitie is hij een uitblinker maar als je kijkt naar het niveau van onze competitie zal hij het in de topcompetities in Europa het zeer moeilijk hebben. Zeker statuut van bankzitter.
  • roger reniers

    2 jaar geleden
    Groot talent, maar zou vlug Brugge moeten verlaten ! Uitblinken in onze kompetitie heeft geen waarde !
  • Bjorn Christiaen

    2 jaar geleden
    Was een plezier om met jou Charles te werken bij de de u13 top kerel en met de voetjes op de grond