De Thaise koning tijdens zijn laatste bezoek aan zijn thuisland.
Volledig scherm
PREMIUM
De Thaise koning tijdens zijn laatste bezoek aan zijn thuisland. © AFP

Bizarre 'seksregels' en bodyguards in horrorcel: omstreden Thaise koning veroorzaakt weer ophef

RoyaltyDe Thaise koning Maha Vajiralongkorn (69), die door het leven gaat als Rama X, zorgt opnieuw voor opschudding. Niet alleen zijn er zeer onheilspellende berichten over het lot van zijn persoonlijke bodyguards nadat een vrouw erin geslaagd was om zijn auto te bestormen, ook doken er inmiddels afdrukken op van uiterst bizarre ‘seksregels’ die de koning zijn volk in Thailand wil opleggen. “Meer seks is meer problemen”, klinkt het onder meer. En dat terwijl de vorst zélf omringd wordt door een harem van 25 minnaressen in Duitsland, voor wie hij zelfs een ‘kamer van plezier’ liep opzetten.

6 reacties

  • Eddie Liesenborghs

    2 jaar geleden
    er word veel geroddeld over Thailand en zijn koning door personen die denken teweten wat er omgaat in Thailand, maar die personen weten juist niets en alleen maar van horen zeggen en de roddel blaadjes, roddel kranten en roddel online berichten, zou beter zijn dat ze eens allemaal eerst naar zichzelf en in eigen land gaan zien wat daar allemaal gebeurt wat ze niet weten, roddelen is gemakkelijker dan wat echt is
  • Arie De Preter

    2 jaar geleden
    En jan met de pet moet in de pas lopen en wordt aan één resem regels gebonden door de overheid die dan zulke individuen maar laat betijen…..maar ja wie rijk is moet zich niet onderwerpen….
  • jack Coolsaet

    2 jaar geleden
    En zijn de Duitsers en de regering hiermee akkoord ? En waarom komt er geen kritiek uit andere West Europese landen ? Hallo Decroo ?
  • RUDO VAN LEUVEN

    2 jaar geleden
    Begrijp niet hoe er nog volken bestaan die hun koning blijven onderhouden. Gewoon afzetten en doen werken, net zoals iedereen.
  • Paul Goetghebeur

    2 jaar geleden
    Volledig van de wereld,zo'n kerel in het normaal leven zit in de bak of in een pschyco instituut