Deze mensen kijken reikhalzend uit naar een spannender en vooral vrijer 2022. Vlnr: Charlotte Pille, Nouha Chadouli alias dj La Gare, Jens Grieten, Biep Pauwels, Eddy Light, Michel Bogaerts en Dries Goossens.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze mensen kijken reikhalzend uit naar een spannender en vooral vrijer 2022. Vlnr: Charlotte Pille, Nouha Chadouli alias dj La Gare, Jens Grieten, Biep Pauwels, Eddy Light, Michel Bogaerts en Dries Goossens. © Photonews, Nimmegeers, RV

Nu zelfs Vandenbroucke niet meer twijfelt aan code oranje: “Het wordt zoals bij de Val van de Berlijnse Muur”

Zelfs minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) twijfelt niet meer: volgens hem zal het Overlegcomité vrijdag “met redelijk vaste grond onder de voeten” beslissen over een versoepeling van de coronamaatregelen. “De besmettingen zitten over de piek, de hypothese is dan ook dat de hospitalisaties en de bezetting op de IC-afdelingen zullen dalen. De enige relevante beslissing die men dan kan nemen, is dat men van code rood naar oranje gaat.” Dat vinden ook deze mensen, die reikhalzend uitkijken naar een spannender en vooral vrijer 2022.

28 reacties

  • Dirk Jansen

    2 jaar geleden
    A , men spreekt van versoepelen! Is er een schoolvakantie in aantocht ?
  • Johan De clercq

    2 jaar geleden
    Waarvoor dient een barometer waar de corona commissaris 20 maanden !!!!!amai...met 26 ambtenaren heeft gewerkt ( sic) .....als je al wil versoepelen met stijgende ziekenhuis cijfers en doden.....sinds wanneer is de voetbalbond en de night club eigenaar de baas in dit land???
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Vandenbroucke is verstandig genoeg om pas te versoepelen als de corona barometer het toelaat. Anders hadden ze die nooit moeten invoeren.
  • Ivo Janssens

    2 jaar geleden
    Zoals elk politicus die populair wil zijn kan "den deze" ook niet achterblijven. Je kan mensen niet blijven voorliegen met regeltjes en verplichtingen die alleen leiden tot polarisatie.
  • Franki Doornaert

    2 jaar geleden
    Volgende golf...simpelweg niks doen en na twee, drie maanden is 't gedaan... maar zo verkoop je geen vaccins, zal dus weer lockdowns worden enkel om hun zakken te vullen