Jennifer Lopez en Ben Affleck
Volledig scherm
Jennifer Lopez en Ben Affleck © REUTERS

Kijk hoe schattig: Jennifer Lopez en Ben Affleck dolverliefd op de rode loper van ‘Marry Me’

CelebritiesBennifer is back en dat laat het koppel maar al te graag zien. Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) verschenen dinsdag samen op de première van Jennifers nieuwste film ‘Marry Me’. Hoewel Affleck en Lopez zelf nog geen huwelijksplannen hebben, voor zover we weten, ziet het koppel er wel dolverliefd uit. 

  1. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.
  2. KIJK. Wie doet het hem na? Mick Jagger danst op zijn 80ste nog vol energie op ‘Moves Like Jagger’
    Celebrities

    KIJK. Wie doet het hem na? Mick Jagger danst op zijn 80ste nog vol energie op ‘Moves Like Jagger’

    Tijdens een avondje uit toont Mick Jagger dat hij nog steeds kan dansen als geen ander. De Rolling Stones-zanger geniet met een kleine menigte van een optreden van een coverband. Aangezien de band voor het nummer ‘Moves Like Jagger’ van Maaron 5 kiest, laat de artiest de kans niet liggen om zijn ‘moves’ te tonen. In de TikTok-video is te zien hoe de zanger vol energie danst en springt en dat vinden zijn volgers geweldig. “Niemand kan meer Mick Jagger zijn dan Mick Jagger”, klinkt het.