Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © EPA

Bondscoach Martínez over nieuwe leiders, nieuwe defensie en vernieuwde technisch staf: “Jonge spelers kunnen klappen van de zweep van de beste leren”

Rode DuivelsEind maart start de aanloop van de Rode Duivels naar het WK in Qatar met oefenmatchen in Ierland en tegen Burkina Faso. Roberto Martínez, die geen nieuwe jongeren uit de U21 zal oproepen, blikt vooruit. Op de nieuwe leiders die moeten opstaan, de vernieuwde Belgische defensie en de eventuele transferperikelen van komende zomer rond Eden Hazard en Charles De Ketelaere.

26 reacties

  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Moet zijn ploeg vooruit leren spelen i.p.v achteruit !
  • jos verscheuren

    2 jaar geleden
    Meert D. Heel juist man, toen waren we al tevreden dat we via barages mee mochten naar grote tournooien.
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    De beste coach ooit die de Rode Duivels hebben gehad. Een echte peoplemanager die nooit spelers afbreekt. Staat nu al bijna 3 jaar op nr1 van de wereld en behaalde inderdaad nog géén individuele prijs met de "gouden generatie". Enige reden: deze generatie was goed tot zeer goed, maar niet super. Alleen supporters dachten dat, de waarheid is iets minder. Dat is niet de schuld van Martinez.
  • Mario Audenaert

    2 jaar geleden
    Hij kent alleen maar het woord "Defensie". Met deze coach zullen er nooit serieuze prijzen gewonnen worden. Met hem wordt het traagste voetbal ooit gespeeld,in de Belgische geschiedenis.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Een van de slechtste coaches die belgie gehad heeft helaas ...🙄 Heeft niets bijgebracht ...! Veel grote uitspraken dat wel ... Stelt alleen zijn " clhouchou's " spelers op Kent niets van tactiek laat staan de rest... Na zovele jaren kent nog geen woord nederlands of Frans ...🙄 Vetbetaald heeft niets bijgebracht met deze " zogezegde " gouden generatie ... Volgende WK zak nog korter worden vrees ik ...