Lize Feryn & Aster Nzeyimana (Robots).
Volledig scherm
PREMIUM
Lize Feryn & Aster Nzeyimana (Robots). © VTM


Robots moeten ‘The Masked Singer’ verlaten: “Het was meedoen als koppel, of niet”

TV“Met z’n tweeën is het veel leuker om een geheim te bewaren”, zeggen Lize Feryn (28) en haar vriend Aster Nzeyimana (28). Ruim anderhalf miljoen kijkers zagen vrijdagavond hoe het koppel ontmaskerd werd als Robots. “Dat mensen eerst dachten dat wij Tom en Kato van The Starlings waren… wat een compliment!”

5 reacties

  • Karine Kuhn

    2 jaar geleden
    Destijds In Vlaamse Velden, zong Lise ook al voor Duitse soldaten die in het doktershuis logeerden. Onmiddellijk, toen ze lala land deden, hoorde ik dezelfde hoge, ietwat aarzelende stem. Ik kan niet zeggen dat ik hen de beste zangers vond, maar hun manier van optreden was wel prettig, en daarom draait het toch in TMS. Wie op zoek is naar beste zangers, kijkt beter naar een ander programma.
  • Jacky Bloemen

    2 jaar geleden
    Het was zeer toffe performance en erg mooi gezongen. Naar mijn gevoel en indruk zijn dit heel sympathieke mensen. Doodjammer dat ze zo vroeg moeten stoppen. Ik had liever Konijn zien vertrekken. Maar da's het spel. 😊
  • jos segers

    2 jaar geleden
    Zingen kan hij niet presenteren nog minder.
  • Lois Verdonk

    2 jaar geleden
    Ze moeten niet onderdoen voor Nicol en Hugo of de fam Nijs in het aandachtzoeken.
  • Jacques Feys

    2 jaar geleden
    Wij weten hier nog altijd niet wie Lisa Ferryn is, maar in ieder geval blijkt uit het fotootje waarop ze beiden pronken in hun pakken, dat het een enorme verrijking moet zijn geweest. Zie hoe ze glunderen ! Proficiat.