Do
Volledig scherm
Do © Brunopress

Nederlandse zangeres Do was ook slachtoffer van Jeroen Rietbergen: “Gast, je bent gewoon koekoek”

ShowbizzDe Nederlandse zangeres Do - die bij ons in 2008 bekend werd als jurylid bij ‘X Factor’ - heeft ook te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag door Jeroen Rietbergen. In een interview met NRC vertelt Dominique Rijpma van Hulst, zoals de zangeres voluit heet, dat Rietbergen twintig jaar geleden bij haar over de grens is gegaan.

11 reacties

  • Tom Johannes

    2 jaar geleden
    @chris reulens, inderdaad 🤔
  • David McIntosh

    2 jaar geleden
    Vrouwen moeten niks leren, het zijn mannen die moeten leren!
  • JOHAN WITTOUCK

    2 jaar geleden
    denk dat daar meer aandacht voor moet zijn, vrouwen moeten leren van zich afbijten en niet als het te laat is beginnen roepen. en als je een man op zijn plaats zet en hij stopt niet dan direct klacht indienen. Do heeft dat goed gedaan en zal verder ook geen hinder gehad hebben.
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    Het is heel normaal en moet aangemoedigd worden dat er nu in deze tijd waar er EINDELIJK aandacht is voor zulke grensoverschrijdende handelingen meer en meer verhalen opduiken. Mensen die dit plaatsen onder de noemer aandacht zoeken, moeten eens heel goed nadenken vooraleer op deze wansmakelijke manier te reageren. Heb respect voor vrouwen die dit willen delen en toon daarmee ook respect voor alle vrouwen in 't algemeen.
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Iedereen reageert persoonlijk na ernstig en onverwacht aangerand, Je vecht , Je vlucht of je overleefd,, ontkend het jaren of gebruikt je gezond verstand om dierbaren niet mee er in te sleuren maar zo werkt het niet altijd .