Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © BELGA

Na blessure Praet kan bondscoach alweer een naam schrappen: helft Duivels spelen niet bij hun clubs

Rode DuivelsHet is een momentopname, maar slechts een handvol Rode Duivels is nog eerste keuze bij hun club. Courtois hoeft zich geen zorgen te maken en Alderweireld is in Qatar nog niet op pensioen, maar heel wat Belgen zitten in een penibelere situatie. De ene met een zoveelste kwaal, de andere botst op een recordaanwinst. Een reis rond de wereld voor de vaste internationals: wie speelt er eigenlijk nog?

25 reacties

  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Onder Guy Thijs en Wilmots was het zowat ieder toernooi ambras. Hun enige kennis van tactiek was 'doe je best'. Goethals en Vandereycken waren tactische meesters maar hadden niet altijd een goeie kern.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Feiten zijn belangrijk Martinez heeft zijn mannekens, Hazard niet goed genoeg bij zijn club maar wel eerste keus bij Martinez, Tielemans heeft zijn dag niet maar zal toch de ganse wedstrijd spelen.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Nico baelde : heel juist verwoord ! Gewoon de waarheid De nagel op de kop !
  • kevin dauphin

    2 jaar geleden
    Marcel, wat een vergelijking... In 80 & 86 hadden ze niet de spelers van nu waar we op elke plaats een topper hadden. Martinez was voor even een goede trainer maar zijn enige 2 opstellingen kan het kleinste kind doorprikken en is saai geworden.
  • Raf Leysen

    2 jaar geleden
    Geen nood, er is nog altijd Alderweireld die wél speelt in een competitie van ontiegelijk hoog niveau