Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Wendy Van Wanten diep teleurgesteld na exit in ‘De Verraders’: “Wat ze achter mijn rug zeiden...”

ShowbizzHet zit er al op voor Wendy Van Wanten (62) in ‘De Verraders’. In de tweede aflevering werd ze verbannen door de groep. En dat valt haar zwaar. “Ik heb met psychologen gepraat toen ik afviel”, vertelt de zangeres over haar deelname, die absoluut niet verliep zoals ze verwacht had. Ze vertelt hoe het er aan toeging en waar het voor haar misliep. “Ik wou ­ervoor gaan in dit spel, maar als je geviseerd wordt...”

27 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    als er iets op tv gebeurt is het altijd leen demeyer die je hier leest of hoort denk deze vrouw enorm veeeeel vrije tijd heeft
  • Iris Debondt

    2 jaar geleden
    Je mag zeggen wat je wil, ze viel als eerste af, misschien haar eigen fout, maar zij was wel de enige die Meester Damen aanduidde als een verrader. Dat na 1 dag!
  • Miguel N. Noridine

    2 jaar geleden
    kijk... dit soort gedoe. Dat maakt heel dat programma kapot. Ik had gehoopt op een kwaliteitsvol en interessant programma maar het is emo woke gedoe geworden.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Wouter, de mensen hebben dat gedaan om uit beeld te blijven. Iedereen, ook jik, heeft iets van kudde in zich. Zo zijn we nu eenmaal gemaakt. Dus wijs dat niet af.
  • Jean-Claude Dauwe

    2 jaar geleden
    Tja, jaren geleden trad zij op op het jaarlijkse stadsfeest bij ons. Ze wou niet bij de andere Vlaamse zangers zitten en wenste een aparte kleedkamer. Voor de deur een gespierde sjarel, binnen de andere. Dat is ook 'Wendytje'. Dringend tijd dat ze uit haar droomwereldje ontwaakt en volwassen wordt!