Tom Vermeir.
Volledig scherm
Tom Vermeir. © Kristof Ghyselinck

Tom Vermeir uit ‘Twee Zomers’ heeft een open relatie: “Ik probeer geen jaloerse mens te zijn”

ShowbizzTom Vermeir (46), momenteel te zien in de Eén-serie ‘Twee Zomers’, vertelt in Humo openhartig over z’n liefdesparcours van de voorbije jaren. De acteur laat daarbij ook weten dat hij op dit moment een open relatie heeft. “De angst om iemand te verliezen is even terecht of onterecht in een monogame relatie als in een open relatie.”

4 reacties

  • pascal De Rieck

    2 jaar geleden
    In een open relatie komt het erop aan dat je elkaar de vrijheid geeft om van meerdere mensen te houden . Ik ben ervan overtuigd dat er in een open relatie meer respect en eerlijkheid is dan in sommige monogane relaties . En als je hierin mekaar kan volgen en begrijpen is dit een belangrijk fundament om verder op te bouwen... Je moet er natuurlijk voor openstaan en dat is iets waar je niet kan in gedwongen worden . Ieder zijn keuze zou ik zeggen maar respecteer dan ook de keuze van anderen.
  • johan De Coninck

    2 jaar geleden
    “De angst om iemand te verliezen is even terecht of onterecht in een monogame relatie als in een open relatie.” Nope. Statistisch gezien klopt dit niet. Ik begrijp dat dit heerschap getraumatiseerd is door eerder bedrogen te zijn maar dat blijft dan anecdotal en valt niet te projecteren op de rest van de samenleving.
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Dat zal de nieuwe trend worden zeker ? Veranderen van werk , auto , partner, het klinkt als normaal . Vrijheid zal het woord van 2022 worden zeker ?
  • Axel Italis

    2 jaar geleden
    Geachte heer Vermeir, het spijt me heel erg voor u, een open relatie is geen relatie. Wat doe je, beneden wachten terwijl uw partner boven 'geniet' van haar open relatie? Dat is geen relatie, dat is elkaar negeren en verdriet doen. Als je het niet kan opbrengen van je verlangens te begrenzen tot je persoonlijke gedachten, ZONDER deze te delen (als je het al nodig vind van deze te hebben) laat het dan. Je maakt er beiden een parodie op een relatie van.