VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Philippe Geubels heeft heel wat teweeggebracht met ‘Taboe’: "Plots bellen veel meer volwassenen naar de autismetelefoon"

TVJe moet het maar doen. Tegelijk hét kijkcijferkanon van de winterse zondagen zijn én een maatschappelijk relevante rol spelen. Philippe Geubels (40) doet het nu al twee jaar met ‘Taboe’, waarvan zondag de laatste aflevering werd uitgezonden op Eén. Met verstrekkende gevolgen, vertellen mensen die zich specialiseren in de problematieken die Geubels aanhaalt. “Zelfs binnen het ziekenhuis vragen collega’s zich af of het allemaal wel nodig is.”

4 reacties

  • Natacha Lerooy

    2 jaar geleden
    Een zeer knap programma ik heb er ook hartelijk mee gelachen en ik zie het niet als denigrerend. Jammer dat het gedaan is. Dan had hij nog een programma kunnen maken over Nld, dat is een niet verbale leerstoornis. Dan was deze ontwikkelingsstoornis bekend geworden. Nu is ze nagenoeg onbekend en staan we in de kou.
  • armand verschueren

    2 jaar geleden
    De manier waarop Geubels taboe bracht is uniek aan hemzelf. Heb alle afleveringen gezien alleen hij kan op zijn manier grapjes maken zonder iemand te kwetsen en zich ook inleven in het thema van de dag. Gewoon top.
  • Frederic Vandeputte

    2 jaar geleden
    Proficiat mijnheer Geubels. Petje af voor je programma en hoe je het bracht !
  • Eva Vandenbon

    2 jaar geleden
    Fantastisch programma. Iedereen zou het moeten zien, vooral jongeren. We mogen binnenkijken bij mensen die iets te vertellen hebben, van wie we iets kunnen leren. Even het standpunt van de ander innemen. Chapeau, Philippe!