IJskoning laat niemand koud met 'Uprising' in ‘The Masked Singer’

TVAls je nog geen fan was van IJskoning, dan ben je dat na vandaag sowieso wel. De vorst brengt een epische versie van het nummer ‘Uprising’ van Muse. Kippenvel verzekerd. 

9 reacties

  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Evy waarom wordt er dan gewerkt met zangcoaches ? En sorry, ik weet zelf ook wel hoor dat het The Voice niet is. En a propos waarom wordt er dan gezongen ? Ge kunt ze dan ook gewoon over het podium laten gaan en huppelen als het toch maar te doen is om wie er onder dat pak zit !
  • Debbie De Bruyn

    2 jaar geleden
    Guga en zijn vfiendin is vlammetje.
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    @ Rik Capelle : het concept van dit programme is raden wie er onder de maskers zitten, niet wie het beste zingt !! In dat geval zouden het altijd allemaal zangers zijn die onder de pakjes zitten. Het succes zit hem in het mysterieuze, niet in de zangkwaliteiten.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Ik heb altijd gedacht dat The Masked Singer geen gemanipuleerd entertainment programma was maar als ik zie dat 'Konijn' die zo vals als een straatoude kat zingt tot tweemaal toe als eerste wordt opgevist door de jury dan heb ik toch meer dan mijn twijfels.
  • Erwin Cauwenbergh

    2 jaar geleden
    Waarom kijken we eigenlijk nog naar dit programma. Als je al de helft gezien hebt op voorhand? Het plezier is er voor mij al af nu.