Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Onze reporter kruipt zélf in de kostuums van ‘The Masked Singer’: is het echt een foltering zoals de BV’s beweren?

Showbizz“Het is 50 graden in dat pak”, zei Bart Cannaerts toen hij het masker van Cycloop afzette. Johnny Logan omschreef zijn verblijf in het kostuum van Edelhert als “een foltering”. Lichtjes overdreven of zijn de makers van ‘The Masked Singer’ verdoken sadisten die onze artiesten eens goed willen doen afzien? Onze reporter testte het zelf uit. “Als ik straks het kostuum uittrek, kan ik mijn sokken uitwringen als een dweil.”

3 reacties

  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Ge zijt niet verplicht om er aan mee te doen. Ge zult wel genoeg betaald krijgen. Denk eens aan bouwvakkers die meer dan 40 jaar in weer en wind moeten werken. Of mensen die aan de wegen werken. Dat is wat anders. Dan daar wat te staan zingen in een carnaval pak.
  • Nick Caluwé

    2 jaar geleden
    “Ze worden in Amerika getekend en in Duitsland gemaakt en De maskers laten we maken in Oostenrijk.“ The Masked Singer is een Vlaams televisieprogramma dat wordt uitgezonden door VTM en gebaseerd is op het Zuid-Koreaanse programma King of Mask Singer. Waarom worden ze niet in Vlaanderen getekend en gemaakt? De maskers hetzelfde, waarom niet op eigen bodem?
  • Soraja Salluyts

    2 jaar geleden
    Kan ik best geloven zwaar kostuum dan spotlichten vlak op je sta men dan versteld da ze zo bezweet eruit komen . Wel heel mooi kostuumpjes daar niks van te zegge maar meeste zijn zwaar en warm dan nog spots op je dan is het wel afzien kan ik goed begrijpen dat men zegt pfff warm en zwaar. Dat men hetzelf is doet en ondervind denk da ze bv's geen ongelijk gaan geven derin.