Karel De Gucht (68) – voormalig minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Europees commissaris.
Volledig scherm
PREMIUM
Karel De Gucht (68) – voormalig minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Europees commissaris.

Karel De Gucht: “Als Poetin Oekraïne binnentrekt, is dat het grootste conflict sinds WOII. Dan zal hij wat meemaken”

Karel De Gucht (68) – voormalig minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Europees commissaris – beweert dan wel stellig dat hij last heeft van slijtage, veel valt daar niet van te merken. Hij blijft een schoolvoorbeeld van een Man met een Mening. “Bouchez is een populist die ons pijn doet in Vlaanderen.”

479 reacties

  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Zijn postje is veilig en zijn schaapjes staan op het droge dus nog wat onozele praat verkopen en de Belgen de rekening laten betalen .OVLD heeft trouwens Belgie uitverkocht in ruil voor postjes en om de put te vullen alleen is de put onvulbaar
  • Lisette Theunis

    2 jaar geleden
    Ja Putin zal ongetwijfeld wat gaan meemaken als we zijn gas niet meer willen. Wij daarentegen zullen nooit geziene prijsstijgingen van gas en goederen gaan betalen. Met onze neo-liberalen gaan er nog veel paars uitslaan van de kou en honger. Zeker als de Vlaamse regering Fernand Huts met 165miljoen subsidies gaat overladen om dagelijks 500 Ton afvalhout in zijn Bio-oventje te verbranden.
  • Leo Mariën

    2 jaar geleden
    Graag ook eens aangeven wat hij gaat meemaken? Volgens mij zitten we plots in een nieuwe wereldorde. Poetin zal een alliantie vormen met China. Waar gaat het westen de grondstoffen halen die ze nodig hebben? Oekraïne is de olifant in de porseleinen winkel. De Navo mocht oprukken tot aan de Oekraïne, een harde scheidingslijn tussen oost en west. Rusland is twee keer aangevallen geweest, door Napoleon en door Hitler, telkens langs Oekraïne. Poetin trekt de deur achter zich dicht..
  • pascal de bruycker

    2 jaar geleden
    Herinner u nog enige jaren geleden toen Verhofstadt en gelijkgezinde politici Oekraïne kost wat kost " westers" wilden maken , daar de mensen hun hoofd op hol hebben gebracht , wat nu al jaren de voedingsbodem is van de miserie daar. In hun expansiedrang zal de EU zich vergissen , de EU is veel te groot en bracht ons tot op heden niets dan miserie...altijd is " Europa " het alibi als iets niet mag of iets moet...Dat zal ooit slecht aflopen helaas . Neo liberalisme , communisme , al 1 pot !
  • yvette goris

    2 jaar geleden
    Mr KDG, het zijn politici van uw partij die enkele jaren geleden olie op het vuur gesmeten hebben door ginder op de barricaden te gaan roepen dat Oekraine bij Europa kon en dat het Navolid kon worden. Ik,herinner mij de beelden van roepende en tierende Verhofstadt en ook Somers (vriend van Kaouakibi) e.a.aan zijn zijde met lofroepen! Wat het geld van Kaouakibi aangaat, uzelf was ook niet vies van de heel rijkelijke betaalde 2 jaar (125.000 euro?) van Europa nadat uw ambtstermijn erop zat...