Schoonheidssalon in 'Thuis'.
Volledig scherm
Schoonheidssalon in 'Thuis'. © VRT

“Wat een misser” en “Zo onhygiënisch”: ‘Thuis’-kijkers reageren op ‘meest onrealistische scène van het seizoen’

TVIn ‘Thuis’ kreeg Christine van Tamara een tijdje geleden een wellness-behandeling cadeau. Op zich niet zo vreemd, want Tamara is schoonheidsspecialiste van opleiding. Wat wél nogal wat wenkbrauwen deed fronsen: de behandeltafel stond opgesteld in het midden van het café van de Withoeve. Dat vonden nogal wat ‘Thuis’-kijkers een serieuze misser. “Ze willen er bij ‘Thuis’ precies niet al te veel geld tegenaan smijten.”

9 reacties

  • Peter De Baets

    2 jaar geleden
    Thuis is lowbudgetserie. In plaats van een spectaculair auto ongeval te filmen, wat deden ze vroeger? Ze sleepten een oud wrak van het autokerkhof naar een boom en ze deden wat takken van die boom. Sindsdien wist ik echt dat er geen geld over is daar. De acteurs moeten blijkbaar het verhaal vertellen in plaats van de beelden. Wat dat betreft is Familie eigenlijk qua beeldvoering soms beter.
  • Frans Dumon

    2 jaar geleden
    Wat een gezever ... als je 't niet kunt verdragen, kijk er dan niet naar ! Niemand verplicht jullie om naar "Thuis" of eender welk ander programma te kijken. En kijken om daarna alleen maar afbrekende kritiek te geven is heel zielig en misschien wel typerend voor onze maatschappij 😢
  • walter vanhemelen

    2 jaar geleden
    Ja inderdaad, de verhaallijn is de laatste tijd slaapverwekkend, altijd dezelfde verhalen, En de rol van die Chris begint ook buiten proporties te.nemen. In de toekomst af en toe wat meer actie zou geen slechte zaak zijn.
  • Stroobants Alexander

    2 jaar geleden
    Er gebeuren daar wel meer dingen die niet realistisch zijn. Kan er daar heel wat van opnoemen. vb in dat advocaten kantoor gebeuren dingen die niet kunnen. Er is daar een fotograaf daar worden ook kemels geschoten.
  • gunter franquet

    2 jaar geleden
    moet dan alles realistisch zijn ? het is maar tv