Storm Franklin
Volledig scherm
Storm Franklin © Photo News

HERLEES. Meer dan 4.000 incidenten met stroomvoorziening - Snelheidsbeperking op spoor opgeheven

De felle wind heeft op verschillende plaatsen in Vlaanderen schade veroorzaakt, zo zijn in Deinze drie woningen onbewoonbaar na storm Franklin. Er werden op verschillende plaatsen voorzorgsmaatregelen genomen, maar de omstandigheden vielen uiteindelijk beter mee dan voorspeld. Het springtij aan de kust kwam vandaag niet zo hoog als men had verwacht. Ook in Antwerpen bleef het hoogtij onder de alarmdrempel. Hieronder kunt u onze liveblog herlezen. 

76 reacties

  • Pascal Delrue

    2 jaar geleden
    Vroeger had je bekwame vakmannen maar niet het materiaal .nu heb je al het materiaal maar niet de bekwame vakmannen
  • RONNY PLATTEEUW

    2 jaar geleden
    Frank Hageman , volledig akkoord met U ! alsook met de vele zonnepanelen gaat er eveneens goed moeten nagedacht worden in de toekomst maar dat gaat een politieker zijn petje te boven , jammer genoeg ,gelukkig zijn er toch nog goeie vakmannen maar men moet ze vinden .
  • Julien Letschert

    2 jaar geleden
    Vroeger waren aannemers nog vaklui. Die wisten waar ze mee bezig waren. Nu noemen velen zich aannemer maar brengen er niet veel van terecht.
  • Bob Van Heusden

    2 jaar geleden
    @Davy: geef aub niet af op de brandweer... Het is niet hun taak om jouw dak te komen repareren!
  • Dominique Hermys

    2 jaar geleden
    Toen mijn zoon het huis verliet in de jaren 90, wist ik niet wat mij over kwam. De electriciteit die hij gebruikte voor zijn tv, computer, water enz..... liep de spuigaten uit. Daarvoor alleen al was ik blij dat die weg was.