© Koninklijk Paleis, België

Arno op audiëntie bij koning Filip: “Een icoon van de Belgische rockmuziek”

Ondanks zijn aftakelende gezondheid duikt Arno (72) overal op. In Brussel en Oostende werkt hij een intieme reeks concerten af, maandagmiddag werd hij door koning Filip ontvangen op het Koninklijk Paleis.

LEES OOK. Openhartige Arno blikt op Studio Brussel vooruit op het einde: “Like a Rolling Stone van Dylan en mijn assen in de zee voor Oostende”

De audiëntie vond plaats enkele uren voordat de zanger opnieuw op het podium van de Ancienne Belgique kruipt. Maandagavond speelt Arno zijn derde van vier concerten in de Brusselse zaal rond zijn album Vivre. Ook in geboortestad Oostende trad hij twee keer op. Arno steekt niet weg dat hij met de shows afscheid neemt van zijn publiek: sinds eind 2019 vecht hij tegen pancreaskanker en nadert stilaan zijn einde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De timing van Arno’s bezoek aan koning Filip lijkt dus niet toevallig. “Een icoon van de Belgische rockmuziek”, noemt het Paleis hem. Over de inhoud van het gesprek is naar goede gewoonte niets bekend.(dhs, dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER