Sergio Herman en Marco Borsato
Volledig scherm
Sergio Herman en Marco Borsato © vtm

Marco Borsato niet te zien in reünieaflevering ‘Sergio Over De Grens’

TVVanavond nodigt Sergio Herman (51) voor de laatste keer z’n reisgezellen uit voor de reünie van ‘Sergio Over De Grens’. Marco Borsato (55), wiens aflevering werd geschrapt, was niet aanwezig bij de opnames. 

7 reacties

  • Elaine Richardson

    2 jaar geleden
    Marco is heel amicaal, zoals weer uit deze foto blijkt, waar hij een arm legt om de nek van Sergio. Moet Sergio hem nu aanklagen voor grensoverschrijdend gedrag? Als het een vrouw zou zijn in deze foto, dan zou dit in de media als "bewijs" misbruikt worden. I' just saying.
  • Ellen Lenseclaes

    2 jaar geleden
    groot gelijk! Ze zouden hem overal moeten weren.
  • justin vanrethij

    2 jaar geleden
    Fanny en wat als die nu dit allemaal verzinnen?? Welk signaal geeft men af als ze dan degene al uitsluiten terwijl er kans inzit dat dit niet waar is?? Ik denk echt dat Marco onschuldig is. De moeder werkte voor hem wist ervan en zweeg zogezegd. Ze wordt ontslagen en dan ineens komt ze met dat verhaal zou jij als moeder blijven werken voor de aanrander van u dochter ?? Ik niet hoor dat zou niet goed komen ook niet . En bij de voice,Marco was al een gemakkelijk prooi omdat hij al beschuldigt was
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Dus Marco Borsato heeft dit gedaan op een barbecue waar alle andere kandidaten aanwezig waren samen met hun ouders en niemand heeft gereageerd? Is altijd toevallig als er 1 is die zegt slachtoffer te zijn dat er onmiddellijk nog 10 klaar staan. En waarom hoorde je hen niet toen hij failliet was, zoeken ze een regeling, een compensatie?
  • Patrick Rasschaert

    2 jaar geleden
    Hij wordt al veroordeeld vooraleer het onderzoek is afgerond. Zielig van de pers om mee te werken en iemands carriere te breken louter op basis van nog niet bewezen geruchten.